Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Iris uit Kamerik in tv-show Zet ‘m op!

Logo CliniClownsIris uit Kamerik is verrast door haar idool Pleun Bierbooms in tv-show Zet ‘m op! In deze grote eenmalige fondsenwervende tv-show worden zieke kinderen verrast door de CliniClowns.

Wat de kinderen niet weten is dat één van de clowns hun idool is. Zo bereidden Rico Verhoeven, André van Duin, K3 en Pleun Bierbooms zich in het diepste geheim voor om mee te spelen als CliniClown.

De twaalfjarige Iris was vijf jaar toen ze acute leukemie kreeg. Toen ze zeven was, werd ze ‘schoon’ verklaard, maar helaas ging het afgelopen zomer weer mis. Nu is ze om de twee weken in het ziekenhuis te vinden voor haar behandeling. Ze houdt van de muziek van Pleun Bierbooms, winnares van The Voice in 2017, en het is dan ook een grote verrassing als Pleun haar bezoekt tijdens de chemotherapie.

Foto's: EO
Iris uit Kamerik in tv-show 'Zet ‘m op!
pleun
pleun1

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties