Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Kerstwensenactie 'Samen voor Woerden'

Logo samen voor woerden1Samen voor Woerden organiseert in december weer de kerstwensenactie waarbij Woerdenaren een wens voor iemand anders kunnen opgeven. Het kan het iets kleins maar ook iets groters...

zijn als het maar goed van pas komt bij de mogelijke ontvanger. De wens kan tot uiterlijk 27 december ingestuurd worden door het invullen van een flyer welke op diverse punten in Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld te vinden zijn of op de website van kerstwensenwoerden.nl.

Vorig jaar werden er meer dan zeventig wensen ingediend. Een commissie zal in januari een keuze maken uit de ontvangen inzendingen.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties