Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolk weer

Vandaag is het bewolkt en pas vanmiddag zien we af en toe de zon. Er staat een zwakke oostenwind. Met 14°C is het wel zacht. Vannacht wordt het helder en daalt de temperatuur naar 4°C. Zaterdag belooft een zonnige dag te worden. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: Mees

meesj2586

Bakker: Te veel verkeersslachtoffers

Logo Ambulance5Er gebeuren in Woerden te veel zware verkeersongevallen waarbij scooterrijders en fietsers betrokken zijn. Het college van burgemeester en wethouders moet in actie komen om het aantal...

verkeersslachtoffers snel fors terug te dringen. Dat vindt fractie Bakker die daarover vragen gesteld heeft aan het college. De laatste drie maanden zijn er in Woerden zo’n 15 ernstige ongelukken gebeurd waarbij scooters of fietsers betrokken waren, vaak gepaard gaand met zwaar lichamelijk letsel.

“Dit kan zo niet doorgaan”, stelt Bakker. Er zijn in Woerden een aantal grote verkeersprojecten in voorbereiding, maar de recente ongevallen vonden juist op andere wegen plaats, zoals de Ridderstraat en de Waardsebaan. Daar worden echter geen maatregelen genomen. “De maat is vol!”, zegt Bakker. In Woerden moet dan ook snel een totaal verkeersveiligheidsplan komen.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties