Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Hekendorp richt de blik op de toekomst

Logo Handen schudden 3In Hekendorp krijgen de inwoners begin volgend jaar een enquête in de bus. Het doel van de enquête is het dorp aantrekkelijk en vitaal te houden. Nu, maar ook over...

10, 20 of 30 jaar. Met die opdracht gaan de Hekendorpers de komende periode aan de slag. De gemeente wil meer informatie ophalen voor het opstellen van een dorpsvisie. Zo’n dorpsvisie beschrijft wat er gaat gebeuren in de komende jaren.

‘Dorpswethouder’ Bob Duindam vindt dat er voor Hekendorp meer mogelijkheden moeten ontstaan om buiten de rode contour te bouwen, zodat er weer woningbouw mogelijk is.’’ Om zijn woorden kracht bij te zetten, geeft hij aan dat hij dit bij de provincie gaat bepleiten. Duindam benadrukt dat de komende provinciale verkiezingen er echt toe doen.

Foto: Richard Grootbod
De leden van het Dorpsplatform Hekendorp
49 hekendorp

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties