Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Tweede helft metamorfose Singel

Logo Woerden singelsGemeente Woerden en aannemingsbedrijf Van Leeuwen uit Harmelen hebben vrijdag 30 november een overeenkomst getekend. Deze gaat over het vervolg...

van de renovatie van de Woerdense Singel.

De firma Van Leeuwen gaat de komende drie jaar deze omvangrijke klus verder afmaken. Daarbij worden onder meer de beschoeiingen aan de Hoge Wal en de Torenwal in oude glorie hersteld. Van Leeuwen brengt de strakke contouren met punten en hoeken aan de binnenkant van de Singel terug. Hierdoor wordt weer goed zichtbaar dat de Singel als voormalige vestinggracht onderdeel uitmaakt van het vestingwerk.

Bewoners kunnen straks nog meer van het resultaat genieten door de aanleg van een wandelpad langs het water. Daardoor is het mogelijk om vanaf het Plantsoen via Torenwal en Hoge Wal richting Westdampark te lopen.

Foto: Gemeente Woerden
48 singel Gemeente Woerden

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties