Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolk weer

Vandaag is het bewolkt en pas vanmiddag zien we af en toe de zon. Er staat een zwakke oostenwind. Met 14°C is het wel zacht. Vannacht wordt het helder en daalt de temperatuur naar 4°C. Zaterdag belooft een zonnige dag te worden. Er staat een zwakke zuidoostenwind. Het kwik loopt op naar 12°C.

Foto: Mees

meesj2586

Tweede helft metamorfose Singel

Logo Woerden singelsGemeente Woerden en aannemingsbedrijf Van Leeuwen uit Harmelen hebben vrijdag 30 november een overeenkomst getekend. Deze gaat over het vervolg...

van de renovatie van de Woerdense Singel.

De firma Van Leeuwen gaat de komende drie jaar deze omvangrijke klus verder afmaken. Daarbij worden onder meer de beschoeiingen aan de Hoge Wal en de Torenwal in oude glorie hersteld. Van Leeuwen brengt de strakke contouren met punten en hoeken aan de binnenkant van de Singel terug. Hierdoor wordt weer goed zichtbaar dat de Singel als voormalige vestinggracht onderdeel uitmaakt van het vestingwerk.

Bewoners kunnen straks nog meer van het resultaat genieten door de aanleg van een wandelpad langs het water. Daardoor is het mogelijk om vanaf het Plantsoen via Torenwal en Hoge Wal richting Westdampark te lopen.

Foto: Gemeente Woerden
48 singel Gemeente Woerden

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties