Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Naast wolken ook opklaringen

De dag start bewolkt maar later ontstaan er opklaringen, dat geldt ook voor de middag. Er staat een matige noordenwind. Vanmiddag loopt het kwik op naar 14°C. Vannacht zijn er in eerste instantie brede opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 6°C. Dinsdag is het bewolkt. De matige tot vrij krachtige wind draait naar het westen. Met 15°C wordt het een graadje warmer dan vandaag.

mees2330

Werving verpleegkundigen bij nadering griepseizoen

Logo Mexicaanse Griep medicijnenVier instellingen in de regio Utrecht, waaronder het St. Antionius Ziekenhuis en Careyn bundelen hun krachten met het oog op het naderende griepseizoen. De instellingen zoeken...

verpleegkundigen die in het St. Antonius kunnen worden ingewerkt, maar vervolgens breed inzetbaar zijn afhankelijk van de zorgvraag bij de instellingen. Het patiëntenaanbod fluctueert namelijk sterk gedurende het winterseizoen.

Voor de verpleegkundigen is het een kans om ervaring op te doen met ziekenhuiszorg én herstel- en revalidatiezorg. Bij goed functioneren lonkt de mogelijkheid van een vast dienstverband.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties