Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Werving verpleegkundigen bij nadering griepseizoen

Logo Mexicaanse Griep medicijnenVier instellingen in de regio Utrecht, waaronder het St. Antionius Ziekenhuis en Careyn bundelen hun krachten met het oog op het naderende griepseizoen. De instellingen zoeken...

verpleegkundigen die in het St. Antonius kunnen worden ingewerkt, maar vervolgens breed inzetbaar zijn afhankelijk van de zorgvraag bij de instellingen. Het patiëntenaanbod fluctueert namelijk sterk gedurende het winterseizoen.

Voor de verpleegkundigen is het een kans om ervaring op te doen met ziekenhuiszorg én herstel- en revalidatiezorg. Bij goed functioneren lonkt de mogelijkheid van een vast dienstverband.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties