Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Veel wind

Na de nazomer krijgen we nu heel ander weer. Een koufront trekt over onze omgeving en zorgt voor onstuimig weer. Het is bewolkt en er valt wat regen. In de middag zien we even de zon maar kan er ook nog een bui vallen. De krachtige wind is zuidwest en er zijn windstoten tot 75 km per uur. Later in de middag neemt de wind in kracht af. De temperatuur is in de vroege ochtend nog 18°C maar daalt verder op de dag naar 15°C. Vannacht klaart het verder op en daalt de temperatuur naar 11°C. Zaterdag zien we een afwisseling van wolken en opklaringen. Het blijft waarschijnlijk droog. Het kwik blijft steken bij 16°C.

mees60

Utrechts Landschap biedt Junior Beschermerschap aan

Logo Stichting Utrechts LandschapOm kinderen te betrekken bij het belang van natuurbescherming en het behoud van erfgoed, biedt Utrechts Landschap een speciaal Junior Beschermheerschap aan. In vijf informatiecentra...

in de provincie kunnen Junior Beschermers een gratis kinderroute afhalen. Zo komen ze alles te weten over de natuur.

Het Utrechts Landschap koopt natuurgebieden aan, ontwikkelen ze als het nodig is en beheren natuur voor de eeuwigheid. Die natuurgebieden zijn bijna allemaal toegankelijk voor de inwoners van de provincie en voor hen die buiten de provincie wonen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties