Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Begraafplaats IJsselhof wordt weer IJsselhof

Logo BegraafplaatsDe naam IJsselhof komt terug op de muur die toegang geeft tot de begraafplaats in Gouda langs de Hollandsche IJssel. De letters Yardenhuis Gouwestreek, die de naam IJsselhof hadden...

vervangen zijn van de monumentale muur gehaald. De aanduiding op de muur van begraafplaats IJsselhof leidde tot veel onrust bij veel Gouwenaars. De gemeente en Yarden betreuren dit zeer en hebben afgesproken dat de aanduiding wordt weggehaald. In plaats daarvan komt de naam IJsselhof terug op de muur, ook omdat deze verbonden is met de monumentale status van de muur.

De naam Yardenhuis Gouwestreek blijft Yarden gebruiken voor het crematorium en de aanwezige gebouwen aldus de Goudse Post.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties