Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vorst

Het heeft afgelopen nacht flink gevroren. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar maar vanmiddag is er meer zon. De vrij krachtige wind is noordoost. In de ochtend vriest het licht, vanmiddagmeesj584 komt de temperatuur even boven het vriespunt uit. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van -5°C. Maandag krijgen we veel zon. De matige wind is noordoost. Met 4°C in de middag wordt het iets zachter.

Nu op RPL: Jax Jones ft. Ina Wroldsen - Breathe

Begraafplaats IJsselhof wordt weer IJsselhof

Logo BegraafplaatsDe naam IJsselhof komt terug op de muur die toegang geeft tot de begraafplaats in Gouda langs de Hollandsche IJssel. De letters Yardenhuis Gouwestreek, die de naam IJsselhof hadden...

vervangen zijn van de monumentale muur gehaald. De aanduiding op de muur van begraafplaats IJsselhof leidde tot veel onrust bij veel Gouwenaars. De gemeente en Yarden betreuren dit zeer en hebben afgesproken dat de aanduiding wordt weggehaald. In plaats daarvan komt de naam IJsselhof terug op de muur, ook omdat deze verbonden is met de monumentale status van de muur.

De naam Yardenhuis Gouwestreek blijft Yarden gebruiken voor het crematorium en de aanwezige gebouwen aldus de Goudse Post.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties