Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

SP: ziekenhuis terug en oplossen verkeersknelpunten

Logo File 2 Het wegnemen van kleine verkeersknelpunten en het terughalen van de functionaliteiten van het Woerdense ziekenhuis. Dat zijn de belangrijkste zaken die SP...

lijsttrekker Wilma de Mooij tot stand zou willen brengen als ze daarvoor de mogelijkheid had. Dat zegt De Mooij in RPL Actueel.

Onder kleine verkeersknelpunten noemt de SP lijsttrekker als voorbeeld de problemen bij het oversteken van de weg door leerlingen van een school. Als dat probleem oplosbaar is met een tijdelijke brug dan moet die brug er komen vindt ze.

Ze vindt het verder van belang dat de politiek weet wat er onder de mensen leeft en inwoners al in een vroeg stadium bij het maken van plannen worden betrokken.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties