Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Veel wind

Na de nazomer krijgen we nu heel ander weer. Een koufront trekt over onze omgeving en zorgt voor onstuimig weer. Het is bewolkt en er valt wat regen. In de middag zien we even de zon maar kan er ook nog een bui vallen. De krachtige wind is zuidwest en er zijn windstoten tot 75 km per uur. Later in de middag neemt de wind in kracht af. De temperatuur is in de vroege ochtend nog 18°C maar daalt verder op de dag naar 15°C. Vannacht klaart het verder op en daalt de temperatuur naar 11°C. Zaterdag zien we een afwisseling van wolken en opklaringen. Het blijft waarschijnlijk droog. Het kwik blijft steken bij 16°C.

mees60

SP: ziekenhuis terug en oplossen verkeersknelpunten

Logo File 2 Het wegnemen van kleine verkeersknelpunten en het terughalen van de functionaliteiten van het Woerdense ziekenhuis. Dat zijn de belangrijkste zaken die SP...

lijsttrekker Wilma de Mooij tot stand zou willen brengen als ze daarvoor de mogelijkheid had. Dat zegt De Mooij in RPL Actueel.

Onder kleine verkeersknelpunten noemt de SP lijsttrekker als voorbeeld de problemen bij het oversteken van de weg door leerlingen van een school. Als dat probleem oplosbaar is met een tijdelijke brug dan moet die brug er komen vindt ze.

Ze vindt het verder van belang dat de politiek weet wat er onder de mensen leeft en inwoners al in een vroeg stadium bij het maken van plannen worden betrokken.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties