Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Later op de dag zon

In de vochtige lucht is er een deel van de ochtend veel bewolking. Het is nog niet erg warm. In de loop van de ochtend komt de zon er aan te pas. Maar het zonnige weer zien we pas verderop in de middag en in de avond. Er staat een matige zuidwestenwind. Het kwik loopt in de middag op naar 25°C. In de avond i s het nog lang aangenaam. De nacht begint met opklaringen maar even later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 14°C. Donderdagochtend is het deels bewolkt. In de middag zijn er brede opklaringen. Bij een vrij krachtige wind wordt het slechts 16°C.

Kans op nachtwolken. Maar dan moet het na 0.00 uur wel helder zijn.

meesj2890

Nu op RPL: Avicii - For A Better Day

SP: ziekenhuis terug en oplossen verkeersknelpunten

Logo File 2 Het wegnemen van kleine verkeersknelpunten en het terughalen van de functionaliteiten van het Woerdense ziekenhuis. Dat zijn de belangrijkste zaken die SP...

lijsttrekker Wilma de Mooij tot stand zou willen brengen als ze daarvoor de mogelijkheid had. Dat zegt De Mooij in RPL Actueel.

Onder kleine verkeersknelpunten noemt de SP lijsttrekker als voorbeeld de problemen bij het oversteken van de weg door leerlingen van een school. Als dat probleem oplosbaar is met een tijdelijke brug dan moet die brug er komen vindt ze.

Ze vindt het verder van belang dat de politiek weet wat er onder de mensen leeft en inwoners al in een vroeg stadium bij het maken van plannen worden betrokken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties