Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Vorst

Het heeft afgelopen nacht flink gevroren. Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar maar vanmiddag is er meer zon. De vrij krachtige wind is noordoost. In de ochtend vriest het licht, vanmiddagmeesj584 komt de temperatuur even boven het vriespunt uit. De nacht verloopt helder bij een minimum temperatuur van -5°C. Maandag krijgen we veel zon. De matige wind is noordoost. Met 4°C in de middag wordt het iets zachter.

Nu op RPL: Jax Jones ft. Ina Wroldsen - Breathe

SP: ziekenhuis terug en oplossen verkeersknelpunten

Logo File 2 Het wegnemen van kleine verkeersknelpunten en het terughalen van de functionaliteiten van het Woerdense ziekenhuis. Dat zijn de belangrijkste zaken die SP...

lijsttrekker Wilma de Mooij tot stand zou willen brengen als ze daarvoor de mogelijkheid had. Dat zegt De Mooij in RPL Actueel.

Onder kleine verkeersknelpunten noemt de SP lijsttrekker als voorbeeld de problemen bij het oversteken van de weg door leerlingen van een school. Als dat probleem oplosbaar is met een tijdelijke brug dan moet die brug er komen vindt ze.

Ze vindt het verder van belang dat de politiek weet wat er onder de mensen leeft en inwoners al in een vroeg stadium bij het maken van plannen worden betrokken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties