Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Veel wind

Na de nazomer krijgen we nu heel ander weer. Een koufront trekt over onze omgeving en zorgt voor onstuimig weer. Het is bewolkt en er valt wat regen. In de middag zien we even de zon maar kan er ook nog een bui vallen. De krachtige wind is zuidwest en er zijn windstoten tot 75 km per uur. Later in de middag neemt de wind in kracht af. De temperatuur is in de vroege ochtend nog 18°C maar daalt verder op de dag naar 15°C. Vannacht klaart het verder op en daalt de temperatuur naar 11°C. Zaterdag zien we een afwisseling van wolken en opklaringen. Het blijft waarschijnlijk droog. Het kwik blijft steken bij 16°C.

mees60

GroenWest wil 30% sociale huurwoningen bouwen

Logo Groenwest Wonen Woningcorporatie GroenWest wil in de gemeente Woerden 30% sociale huurwoningen bouwen. Dat zegt Lucia Schuddeboom van woningcorporatie in...

RPL Actueel in reactie op het actieplan wonen van het CDA. Die partij gaat uit van 12,5%. Schuddeboom zegt dat de woningcorporatie graag in Snellerpoort en Middelland zou gaan bouwen en daar sociale huurwoningen neerzetten.

De woningcorporatie nam afgelopen weekend samen met burgemeester Victor Molkenboer en een projectontwikkelaar het actieplan wonen van het CDA in ontvangst. Dat plan gaat voor de komende raadsperiode uit van de bouw van 300 woningen per jaar. Een veel kleiner deel dan waar GroenWest op inzet is dus sociale woningbouw.

  • Actieplan_wonen-1
  • Actieplan_wonen-2
  • Actieplan_wonen-3
  • Actieplan_wonen-4
  • Actieplan_wonen-5
  • Actieplan_wonen-6

Foto’s: RPL

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties