Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

GroenWest wil 30% sociale huurwoningen bouwen

Logo Groenwest Wonen Woningcorporatie GroenWest wil in de gemeente Woerden 30% sociale huurwoningen bouwen. Dat zegt Lucia Schuddeboom van woningcorporatie in...

RPL Actueel in reactie op het actieplan wonen van het CDA. Die partij gaat uit van 12,5%. Schuddeboom zegt dat de woningcorporatie graag in Snellerpoort en Middelland zou gaan bouwen en daar sociale huurwoningen neerzetten.

De woningcorporatie nam afgelopen weekend samen met burgemeester Victor Molkenboer en een projectontwikkelaar het actieplan wonen van het CDA in ontvangst. Dat plan gaat voor de komende raadsperiode uit van de bouw van 300 woningen per jaar. Een veel kleiner deel dan waar GroenWest op inzet is dus sociale woningbouw.

  • Actieplan_wonen-1
  • Actieplan_wonen-2
  • Actieplan_wonen-3
  • Actieplan_wonen-4
  • Actieplan_wonen-5
  • Actieplan_wonen-6

Foto’s: RPL

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties