Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Later op de dag zon

In de vochtige lucht is er een deel van de ochtend veel bewolking. Het is nog niet erg warm. In de loop van de ochtend komt de zon er aan te pas. Maar het zonnige weer zien we pas verderop in de middag en in de avond. Er staat een matige zuidwestenwind. Het kwik loopt in de middag op naar 25°C. In de avond i s het nog lang aangenaam. De nacht begint met opklaringen maar even later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 14°C. Donderdagochtend is het deels bewolkt. In de middag zijn er brede opklaringen. Bij een vrij krachtige wind wordt het slechts 16°C.

Kans op nachtwolken. Maar dan moet het na 0.00 uur wel helder zijn.

meesj2890

Nu op RPL: Avicii - For A Better Day

GroenWest wil 30% sociale huurwoningen bouwen

Logo Groenwest Wonen Woningcorporatie GroenWest wil in de gemeente Woerden 30% sociale huurwoningen bouwen. Dat zegt Lucia Schuddeboom van woningcorporatie in...

RPL Actueel in reactie op het actieplan wonen van het CDA. Die partij gaat uit van 12,5%. Schuddeboom zegt dat de woningcorporatie graag in Snellerpoort en Middelland zou gaan bouwen en daar sociale huurwoningen neerzetten.

De woningcorporatie nam afgelopen weekend samen met burgemeester Victor Molkenboer en een projectontwikkelaar het actieplan wonen van het CDA in ontvangst. Dat plan gaat voor de komende raadsperiode uit van de bouw van 300 woningen per jaar. Een veel kleiner deel dan waar GroenWest op inzet is dus sociale woningbouw.

  • Actieplan_wonen-1
  • Actieplan_wonen-2
  • Actieplan_wonen-3
  • Actieplan_wonen-4
  • Actieplan_wonen-5
  • Actieplan_wonen-6

Foto’s: RPL

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties