nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert van Excelsior massaal bezocht

nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert van Excelsior massaal bezocht

Afgelopen zaterdagmiddag gaf het Woerdense fanfarekorps Excelsior haar nieuwjaarsconcert in de grote zaal van Plein 17 op het Kerkplein in Woerden.

Het programma zat vol verrassingen in elkaar. Direct al na het welkomstwoord door voorzitter Ruud den Heeten traden de zangeressen Cindy de Rouw en Sofie de Bruijn op. Uiteraard begeleid door het nagenoeg volledige orkest onder de vertrouwde leiding van Hans van Hees.

Het publiek was massaal opgekomen en stond zelfs in de vestibule. Na afloop was er een daverend applaus voor alle orkestleden. Concertprogrammeur Harry Banken meldde na afloop dat het nieuwjaarsconcert volgend jaar mogelijk plaats zal vinden in de raadzaal van het gemeentehuis in Woerden. De huidige locatie biedt door de toenemende belangstelling niet voldoende zit- en staanplaatsen meer.

Ook deelde Banken nog mee dat het orkest genomineerd is voor de gemeentelijke Cultuurprijs, die op 23 januari vergeven zal worden en dat er inmiddels 100 zangers en zangeressen zich hebben aangemeld voor de PROMS 21 met als thema “Excelsior goes Hollywood”.

Foto’s: Anno Visser

4 Shares