Nieuwe wandelgroep in het Staatsliedenkwartier start vrijdag 11 november.  

Nieuwe wandelgroep in het Staatsliedenkwartier start vrijdag 11 november.  

Wijkbewoners uit het Staatsliedenkwartier in Woerden zijn gezamenlijk een nieuwe wandelgroep gestart. Aanstaande vrijdagochtend wandelt de groep voor het eerst samen een rondje door de wijk en genieten zij van dit gezellige en actieve samenzijn.  

Vanaf vrijdag 11 novemberwandelt de groep iedere vrijdagochtend van 10.00-11.00 uur. Startpunt is de hoofdingang van Careyn/Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50, 3445 AS Woerden. De wandeling zal gemiddeld een uur duren. De deelnemers wandelen in een rustig tempo en lopen regelmatig een andere route. Zo kan iedereen de omgeving nog beter leren kennen en is het ook nog eens een gezellig, sportief uurtje samen met andere buurtgenoten. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wandelen is laagdrempelig, gratis en gezond
Wandelen is een relatief eenvoudige activiteit die veel gezondheidswinst oplevert. Wandelen vermindert de kans op hart- en vaatziekten, het helpt het lichaamsgewicht op peil te houden, het vermindert de kans op osteoporose (botontkalking), het verbetert het algemene uithoudingsvermogen en het fitheidsgevoel, het versterkt de spieren en het verbetert de slaap. Bovendien is samen met anderen wandelen ook nog eens heel gezellig, het is een goede stok achter de deur om actief te blijven en het is goed voor de sociale contacten.
Interesse of meer informatie?
Als u interesse heeft om mee te wandelen, dan kunt u contact opnemen met:

Maarten Stiggelbout van Beweegteam Woerden en bewoner van het Staatsliedenkwartier, e-mail: maarten@beweegteamwoerden.nl of mobiel: 06 34443230.

Kijk voor een overzicht van alle andere wandelgroepen in Woerden op de website van Beweegteam Woerden: https://beweegteamwoerden.nl/verschillende-nieuwe-wandelgroepen-in-de-gemeente-woerden/

0 Shares