Nieuwe versterking voor defensie van Sportlust

Nieuwe versterking voor defensie van Sportlust

Sportlust heeft zich opnieuw weten te versterken voor het komende seizoen. Abdel Metalsi heeft een contract voor één seizoen getekend in Woerden. De verdediger, die in het verleden voor Jong Vitesse, Almere City en FC Lienden speelde, komt over van het Slowaakse ŠKF Sered.

De in Montfoort wonende Metalsi is op meerdere posities inzetbaar, zowel in de verdediging als middenveld. De transfer is opmerkelijk, aangezien Metalsi ook werd gelinkt aan een tweetal eerste divisie clubs. Toch geeft hij de voorkeur aan de overstap naar Sportlust.

“Het initiatief kwam van Abdel zelf”, aldus TC-lid Cees Pels. “Hij zocht een nieuwe uitdaging dicht bij huis en past dan ook perfect in de filosofie van de club om de selectie te laten bestaan uit spelers die de eigen jeugdopleiding hebben doorlopen, aangevuld met talenten uit de directe regio”.

De in Nederland geboren Bosnische voetballer debuteerde voor Bosnië en Herzegovina onder 21 tijdens de kwalificatie voor het EK van 2014 in de wedstrijd tegen Oostenrijk.

0 Shares