sleutelclub kamerik

Nieuwe plek voor Sleutelclub

sleutelclub kamerik

Nieuwe plek voor Sleutelclub

Het heeft even mogen duren, maar het is de Stichting Sleutelclub Kamerik gelukt om een andere ruimte te vinden voor haar activiteiten.

De nieuwe locatie aan de Nijverheidsweg in Kamerik heeft een multifunctioneler karakter dan het oude gebouw. Naast het gesleutel aan auto’s en fietsen is er nu plek genoeg voor andere initiatieven, zoals hobbyclubs en maatschappelijke organisaties.

Zelf heeft de Sleutelclub ook enkele nieuwe initiatieven in petto. Het nieuwe verblijf krijgt de naam ‘Ambachtshuis Kamerik’. Dat geeft aan ‘dat er altijd wat te doen is’.

Iedere vrijdagavond komen jongens en meisjes vanaf 8 jaar naar de Sleutelclub om samen, onder begeleiding van vrijwilligers, plezier te hebben en dingen te maken. Niet alleen wordt er in het Ambachtshuis gesleuteld, maar ook wordt er met hout gewerkt, geknutseld, gebakken en gekookt.

Op woensdagavond is de club open voor de jeugd vanaf 12 jaar om te sleutelen aan fietsen, brommers, motoren en auto’s. Het doel is om jongeren de kans te bieden zich te ontplooien.

Daarnaast komen kinderen en jongeren in aanraking met diverse technieken. Zo leren ze met elkaar te werken en worden zelfstandiger. Met of zonder beperking: iedereen is gelijkwaardig voor elkaar!

Foto: Kees de Kwaasteniet

7 Shares