Nieuwe naam lokale omroep Bodegraven-Reeuwijk

Nieuwe naam lokale omroep Bodegraven-Reeuwijk

Sinds gisteren heeft de lokale omroep van Bodegraven-Reeuwijk een nieuwe naam. De omroep gaat verder onder de naam BR6. BR staat voor Bodegraven en Reeuwijk, de 6 staat voor de zes dorpen waar de fusiegemeente uit bestaat, Bodegraven, Reeuwijk-Brug, Nieuwerbrug, Reeuwijk-Dorp, Waarder en Driebruggen.

De nieuwe naam is onderdeel van de professionaliseringsslag waarmee de omroep bezig is. Inmiddels wordt bij de productie én het uitzenden van programma’s steeds vaker aansluiting gezocht bij lokale omroepen in de regio, waarmee de omroep ook een samenwerkingsverband heeft gesloten.

Het belangrijkste speerpunt voor de omroep is het neerzetten van mooie en kwalitatieve aantrekkelijke lokale programma’s voor radio en televisie waarin inwoners van de hele gemeente van jong tot oud zich weten te herkennen. Ook moet er gezorgd worden voor een goed geïnformeerde en actuele nieuwswebsite.

De feestelijkheden met betrekking tot de naamswijziging zijn uit gesteld in verband met de huidige beperkingen door het coronavirus.

0 Shares