Nieuwe hoofdsponsor topsport Sportlust ’46 

Nieuwe hoofdsponsor topsport Sportlust ’46 

Stonecold Klimaattechniek is met ingang van het seizoen 2022-2023 de nieuwe hoofdsponsor Topsport van Sportlust ’46. De aanbieder van onder andere klimaatinstallaties prijkt de komende seizoenen op de tenues van de derdedivisionist. “Stonecold Klimaattechniek omarmt onze ambities om uit te groeien tot een ambitieuze divisionist, en daar zijn we super trots op”, vertelt Voorzitter Jan van den Heuvel. 

Wim en Arjan Stouthart, directeuren van Stonecold Klimaattechniek, zijn ook zeer content op het sponsorschap bij hun club. “Het geeft een bijzonder gevoel dat we ons als Woerdens bedrijf voor drie jaar als hoofdsponsor topsport aan Sportlust ’46 hebben verbonden. “De ambities van deze club passen exact bij die van Stonecold Klimaattechniek om de komende jaren flink te groeien op het gebied van klimaattechniek”. 

Over Stonecold 
Stonecold Airconditioning Services is al bijba 25 jaar actief in het onderhouden en installeren van klimaatinstallaties, alsmede het verlenen van optimale service aan klimaatinstallaties. Zij verzorgen het hele jaar door optimale werk- en woonomstandigheden. Het binnenklimaat juist inregelen en daarna constant houden behoort tot de kerncompetenties van de organisatie. 

Voornamelijk is Stonecold Airconditioning Services actief voor bedrijven waar de klimaatbeheersing van essentieel belang is voor de bedrijfsvoortgang en een plezierig werkklimaat. Maar ook voor woningen waarin comfort en duurzaamheid gewenst zijn, worden zij regelmatig ingeschakeld. 

0 Shares