Nationale sportweek start 16 september

Nationale sportweek start 16 september

Van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september vindt de negentiende Nationale Sportweek plaats. Sportorganisaties, verenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders binnen de sportsector vieren in het hele land de start van het sportseizoen en organiseren allerlei sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om samen te sporten en bewegen.  

#elkeminuuttelt 
Tijdens de Nationale Sportweek wil Team Sportservice provincie Utrecht laten zien dat het niet uitmaakt hoe je beweegt, als je maar beweegt! Iedere minuut die je beweegt doet iets met je. Dat geldt voor iedereen. Ongeacht leeftijd, achtergrond of beperking. Ga jij samen met Team Sportservice provincie Utrecht in jouw gemeente voor de meeste beweegminuten? Team Sportservice provincie Utrecht houdt bij hoeveel beweegminuten de gemeente maakt. Iedere (actieve) minuut maakt de beweegwinst voor elke gemeente groter! 

Nationale Sportweek programma 

In jouw gemeente staan er diverse sport- en beweegactiviteiten op het programma. Via www.teamsportservice.nl/nsw2022 vind je een totaaloverzicht terug van alle activiteiten. Doe jij ook mee tijdens de Nationale Sportweek?  

Maak een wandeling tijdens de pauze of plan een ’10-minute workout of the day’. Vul jouw beweegminuten online in via www.teamsportservice.nl/beweegminuten

We winnen veel met sport, dus elke minuut telt! Beweeg je mee? 

0 Shares