MSV heer en meester in eigen huis

MSV heer en meester in eigen huis

Op eigen veld was het Montfoortse MSV’19 deze zondag heer en meester. Binnen twee minuten kon Timo Bakker voor zijn club al de 1-0 aantekenen door de bal onder de Voorschoten-doelman door te schuiven. Pas na een dikke twintig minuten lieten de Voorschotenaren voor het eerst van zich spreken, maar eindigde een corner in de handen van doelman Oostrom.

Na 35 minuten versierde Wouter Scholman een corner, die meegelopen MSV-verdediger Kolfschoten binnenwerkte: 2-0. Nog voor rust scoorde Van Geffen de 3-0. Nog altijd in de slotminuten van de eerste helft maakte Voorschoten-aanvaller Elligens de 3-1. Na hervatting van de wedstrijd kon Vianen pas in de 51ste minuut doortrekken tot op de achterlijn van Voorschoten. Jort van Geffen maakte het af: 4-1.

Vlak voor tijd maakte Zino Belkada, zijn eerste goal in de hoofdmacht van MSV met een kopbal. Hiermee leek de wedstrijd gespeeld, maar op de valreep werd een Voorschotense penalty binnengeschoten door Bennie Hoogewoning. Nog was de koek niet op: vlak voor tijd kwam de eindstand nog op 6-2 door een voorzet van Scholman en een kopbal van Oostveen.

0 Shares
Sluit Menu