Montfoort buiten degradatiegevaar

Montfoort buiten degradatiegevaar

Afgelopen zaterdag mocht Montfoort op bezoek in het Brabantse Giessen bij GRC’14, de fusieclub tussen de voetbalverenigingen Giessen en Rijswijkse Boys. Winst was voor beide ploegen noodzakelijk om voorlopig afstand te nemen van de onderste plaatsen. Montfoort ging er dan ook direct vanaf de eerste minuut vol tegenaan. Dit leverde al snel enkele gevaarlijke momenten voor de goal van GRC op.

De harde wind maakte het voor beide ploegen lastig maar de bezoekers leken hier met kort combinatievoetbal beter mee om te kunnen gaan dan de thuisclub. In de 19de minuut wist Roel Schirra met een goede actie de 0-1 op het bord te zetten, waardoor de Montfoortenaren de verdiende voorsprong te pakken hadden. In de rust werd duidelijk dat er bij andere clubs tijdelijk gestaakt was door de hevige hagel en bijkomende harde wind.

Montfoort begon de tweede helft weer sterk: Schirra wist helaas het net niet te vinden om de wedstrijd in het slot te gooien. In de 71ste minuut kwam ook het noodweer in Giessen langs waarop de scheidsrechter iedereen voor een tijdelijk pauze naar binnen dirigeerde. De 0-1 bleef echter op het bord, waardoor Montfoort volop mee blijft doen in de strijd om een promotieplek in de nacompetitie. 

0 Shares
Sluit Menu