Matig Siveo verliest bij Wds

Matig Siveo verliest bij Wds

Siveo heeft het seizoen bij Wds op een teleurstellende wijze afgesloten. De geel-blauwen starten nog heel aardig maar gaandeweg bleek Wds duidelijk met meer inspiratie de duels in te gaan. De Driebruggenaren moesten ook wel om nog enige kans te houden om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Na afloop bleek hen de verdiende 2-0 zege ook niet te baten.

Siveo kwam nog ambitieus uit de startblokken en zette meteen druk op het doel van de wit-zwarten. Toch kwam juist Wds binnen een 5-tal minuten al aan de leiding toen de Zegveldse defensie zich verkeek bij de eerste de beste counter: 0-1. Siveo liet zich niet ontmoedigen en trok fris ten aanval. Maar tot echte scoringskansen bleek het niet in staat, mede omdat de Wds-defensie een degelijke indruk maakte. Het belangrijkste wapenfeit voltrok zich bij een vrije trap van Luuk Bregman die zijn inzet op de deklat zag belanden.

Na de pauze was de inspiratie bij Siveo weggeëbd. In deze fase was het feitelijk wachten op de beslissende treffer van Wds. En die kwam in de 83e minuut toen het knap binnen tikte: 2-0.

Daarmee sloot Siveo een bijzonder wisselvallig seizoen illustratief af. Door vele blessures was de seizoenstart moeizaam, maar na de winterstop volgde een heel mooie serie. Die lijn kon het echter bepaald niet doortrekken in het laatste deel van de competitie.

0 Shares