Martijn Verkerk per direct nieuwe hoofdtrainer SC Woerden

Martijn Verkerk per direct nieuwe hoofdtrainer SC Woerden

Martijn Verkerk, die het afgelopen seizoen werkzaam was als trainer van de JO19-1 en dit seizoen is gestart als verantwoordelijke voor de O23-1, neemt per direct de taken over van Mike Doornkamp als hoofdtrainer van SC Woerden. Mike Doornkamp zal op zijn beurt de positie van Martijn bij de O23-1 overnemen en zich verder blijven richten op het versterken van de organisatie in zijn rol van Hoofd Jeugd Opleiding.

Het doorschuiven van Martijn was een doelstelling van beide kanten bij het binnenkomen van onze club. Nadat Mike een aantal weken geleden had aangegeven SC Woerden al aan het einde van dit seizoen te zullen verlaten, is hier een stroomversnelling in gekomen. Met de vroege trainerswisseling komen we tegemoet aan de wens van Mike om zich gedurende zijn laatste seizoen volledig te kunnen richten op de ontwikkeling van de jeugd en het verder versterken en verankeren van de opleidingsorganisatie.

Onder leiding van Mike Doornkamp werd SC Woerden in 2022 overtuigend kampioen in de vierde klasse. Afgelopen juni degradeerde de ploeg terug uit de derde klasse na een teleurstellend verlopen nacompetitie. In de reguliere competitie was het team eerder op een zeer verdienstelijke negende plaats geeindigd.

Martijn Verkerk is sinds 2022 actief bij SC Woerden. Eerder was hij onder meer werkzaam als hoofdtrainer bij zaterdagvierdeklasser Lekvogels uit Lexmond. Het debuut op de bank bij SC Woerden is aanstaande zaterdag tijdens de Woerdense derby bij en tegen VEP.

Foto: SC Woerden

0 Shares