Linschoten verliest van effectief Zevenhoven

Linschoten verliest van effectief Zevenhoven

De eerste thuiswedstrijd in ‘corona-stijl’ heeft Linschoten verloren van Zevenhoven. Op Sportpark Rapijnen werd het 0-4 voor de gasten.

In een deprimerende ambiance – geen toeschouwers en negentig minuten regen – kwam Zevenhoven al vroeg op voorsprong. Dat de bezoekers de rust bereikte met een voorsprong, hadden zij vooral te danken aan goede reddingen van hun doelman.

Linschoten leek doel te treffen toen Jordi de Vormer samen met zijn tegenstander naar de bal gleden, maar op miraculeuze wijze wist de goalie er een handje tegen te krijgen. Tussendoor hadden de gasten meer geluk: een flitsende aanval werd overtuigend afgerond (0-2).

Na de rust weer kansen voor Linschoten. In de 49ste minuut was dat het geval, maar Tom Mooij zag zijn harde poging gepareerd worden door de benen van de doelman. De spits van Zevenhoven liet aan de andere kant van het veld zien dat hij aan een kleinere kans voldoende had. Hij omspeelde zijn tegenstander en schoot raak.

De wedstrijd was hiermee gespeeld, want Zevenhoven was deze middag te goed om twee of drie tegentreffers te incasseren. Via een volley kwam uiteindelijk de 0-4 eindstand op het scorebord te staan, al was dat wel wat vertekend gezien het spelbeeld.

0 Shares