Linschoten heeft aan één helft genoeg

Linschoten heeft aan één helft genoeg

In Bodegraven heeft Linschoten de wedstrijd tegen Rohda ’76 overtuigend gewonnen. Linschoten startte scherp en na vijf minuten zat de ploeg van trainer Pieter Ooms al in een zetel. In de tweede minuut werd een voorzet door een verdediger in eigen doel gekopt en twee minuten later bracht Sam da Cruz Jordi de Vormer in stelling: 0-2.

Na een half uurtje mocht Sam da Cruz zich dankzij Jordi de Vormer laten bejubelen: 0-3 en nog was de koek voor de thee niet op. Da Cruz ontsnapte aan zijn bewaker en stelde De Vormer in staat te scoren: 0-4.

De tweede helft was veel minder attractief. De Bodegravers (inmiddels met tien man) wilden vooral een grotere afstraffing voorkomen en trokken de verdedigende stellingen op, Linschoten moest de wedstrijd over de streep trekken en zorgen dat ze niet meer in de problemen zouden komen.

Onder leiding van de uitstekend spelende Isa Kurt ging de bal achterin rond en wanneer een slordigheidsfoutje een kans voor Rohda ’76 leek op te leveren, was daar altijd de attent keepende Maikel Paling. Tim Clements kreeg nog enkele kansen op de 0-5, maar zijn pogingen verdwenen hoog over het doel.

0 Shares