Landelijke publicatie voor ‘Stad aan de Rijn”

Landelijke publicatie voor ‘Stad aan de Rijn”

Jason Bouman, muzikant uit de gemeente Woerden, brengt zijn nummer ‘Stad aan de Rijn” binnenkort landelijk uit. Het nummer is oorspronkelijk geschreven voor de stad Woerden door Mirte Damen en Jason Bouman.

Mirte Damen kwam in december vorig jaar met het idee om haar liefde voor de stad met muziek onder woorden te brengen. “Nadat ik een aantal dingen op papier heb gezet heb ik het even als een vat wijn laten rijpen.” Op dat moment bestond het refrein nog niet. Dit was het punt waarop Jason Bouman in beeld gekomen is. Jason Bouman: “Ik kreeg via een spraakmemo het liedje van Mirte te horen en ik dacht hier kan ik wel wat mee.” Het nummer is volgens beide een vrolijk liedje waarmee je lekker kan meezingen. “Je staat in de kroeg met vrienden en je proost. Dat is de sfeer die we hebben willen neerzetten”, aldus Damen.

Het nummer is niet alleen in de regio goed opgevangen, maar ook landelijk was er vraag naar. Om deze reden hebben Mirte en Jason besloten het nummer ook landelijk uit te brengen. “Er zijn een hoop steden langs de Rijn. Hoe mooi is het als zij straks ook zich kunnen herkennen in het lied.” vertelt Bouman.

Er is nog geen duidelijke datum waarop het nummer klaar is, wel zullen de aankomende weken al opnames plaats gaan vinden. Mirte: “Het plan van ook een videoclip ligt er zeker. We hebben vooral gewoon veel lol en te teamwork tussen mij en Jason is erg goed.”

0 Shares