Koploper SC Woerden wint nipt

Koploper SC Woerden wint nipt

Het was afgelopen zaterdag even slikken.  Woerden 1 kwam bij sv Zevenhoven na 25 minuten al op een 2-0 achterstand. De koploper leek niet bij de les en de schrik sloeg bij een aantal mensen toch wel toe.  Nog voor de rust maakte Woerden de belangrijke aansluitingstreffer. Het was Kees Jansen die, enigzins gelukkig, de 2-1 maakte.

Door deze treffer ging Woerden toch wat prettiger naar de kleedkamer.

Na de rust had Woerden het betere spel en het was Jesper Kleiweg die na 55 minuten de 2-2 op het scorebord zette. In de 2e helft gaf Woerden geen kansen meer weg en was het zelf regelmatig gevaarlijk. 

In het laatste kwartier ging het tempo omlaag en leek Woerden de wedstrijd in het slot te gooien.  Toch wel verrassend kon invaller Roman Getrouw, 5 minuten voor tijd,  zijn snelheid gebruiken en stormde hij het zestienmetergebied in. In 2 pogingen wist hij de winnende treffer te maken.  Zevenhoven was niet meer bij machte om nog iets aan de stand te doen.

Na afloop bleek concurrent Zwammerdam bij Rohda met 0-0 gelijk gespeeld te hebben. En dus staat Woerden weer 5 punten voor op Zwammerdam. SCH ’44 staat op 6 punten. Als Woerden a.s. zaterdag op eigen veld tegen Zwammerdam een punt haalt is het kampioen en promoveert het naar de 3e klasse.

0 Shares