Kiki Schippers komt met Kiki’s Klooster Quarantaine

Kiki Schippers komt met Kiki’s Klooster Quarantaine

Het Klooster in Woerden heeft iets nieuws bedacht om in deze tijd toch te kunnen vervoeren en inspireren. Onder het motto ‘Het Kooster komt naar je toe’ legt de Woerdense cabaretière Kiki Schippers vanuit het verlaten Klooster online contact met artiesten die nu niet kunnen komen spelen.

In Kiki’s Klooster Quarantaine worden verhalen, fragmenten en humor gedeeld. Kiki zou de komende maanden met haar voorstelling WAAR door het land reizen maar door de coronacrisis zit zij nu thuis. Dat vindt ze zonde.

“Om de tijd toch nuttig en prettig door te brengen ga ik de komende weken vanuit dit theater contact leggen met diegene die hier zouden spelen; makers, muzikanten en cabaretiers. Ik ga ze vragen hoe ze zich voelen, hoe ze hun quarantaine doorkomen, misschien bruisen ze wel van de nieuwe ideeën, of zitten ze depressief thuis. Ik ga het uitzoeken.”, aldus Schippers.

De eerste online uitzending is te zien vanaf dinsdag 21 april via de website en de social media kanalen van Het Klooster. Een ander mogelijkheid is een mailtje sturen naar info@kloosterwoerden.nl, om een mailtje met een link te ontvangen, zodra de aflevering online gaat.

Foto: Annemieke van der Togt

3 Shares