Kamerik wint verplicht nummertje

Kamerik wint verplicht nummertje

Na de eclatante 9-1 overwinning van vorige week op het ooit zo roemruchte SVV uit Schiedam, moest de ploeg van elftalleider Mario Terstegen nu naar Den Haag. Bij HMSH behaalden de Kamerikers een niveau, dat hoorde bij de omstandigheden, maar won het wel, 2-5.

De bezoekers moesten sterk gehavend aantreden. Maar liefst negen inzetbare voetballers waren om diverse redenen niet beschikbaar.

De heenreis verliep problematisch waardoor de warming up ook gedeeltelijk in het water viel. Het weer was niet best en de scheidsrechter voerde een one-man-show op. Zo duurde de eerste helft slechts 38 minuten, controleerde hij geen pasjes en gaf pas in de rust zijn fiat voor het wedstrijdformulier. Daarnaast dirigeerde en commandeerde hij alles vanuit de middencirkel.

HMSH, een ploeg met louter Turkse spelers, bleef echter geloof houden op een goed resultaat in een uiterst sportieve wedstrijd. Pas de laatste twintig minuten besliste Kamerik de wedstrijd.

De goals werden door Rick Veenstra (2x) Ed Kooijman, Johan Nap en Remco de Wit. Ook Bergambacht won (0-9 bij SVV) en wordt de wedstrijd volgende week in Bergambacht dus beslissend wie er door gaat naar de volgende bekerronde.

0 Shares
Sluit Menu