Kamerik moet op zoek naar nieuwe trainer

Kamerik moet op zoek naar nieuwe trainer

De huidige trainer van voetbalvereniging Kamerik, Patrick de Ruijter, heeft afgelopen zaterdag voor aanvang van de wedstrijd tegen de Alphense Boys zijn vertrek aan het einde van dit voetbalseizoen aan gekondigd.

De Ruijter is dit seizoen voor het zevende opeenvolgende jaar trainer bij de Kamerikse zwartbroeken en komt er een einde aan de succesvolle samenwerking tussen de club en de trainer. Patrick Ruijter wist tweemaal de nacompetitie voor promotie te bereiken en werd twee jaar geleden tweede in de competitie achter kampioen Gouda.

Momenteel heeft slecht Kamerik één punt weten te behalen uit de eerste vier wedstrijden. Dat is niet nieuw voor Kamerik, dat doorgaans niet zo sterk van start gaat in de competitie. Afgelopen zaterdag werd het eerste punt behaald tegen Alphense Boys dat ook nog op een hatelijk puntentotaal stond.

De Ruijter heeft wel al verschillende malen laten doorschemeren, dat het niet ondenkbaar is dat hij ooit zou opstappen bij de Kameriks club, die nu op zoek moeten naar een opvolger.

Foto: Kees de Kwaasteniet

0 Shares