John Blok wint Cultuurprijs Woerden 2022

John Blok wint Cultuurprijs Woerden 2022

John Blok is de winnaar geworden van de Cultuurprijs Woerden 2022. Dit is woensdagavond bekend gemaakt tijdens een uitreikingsavond in Annex Cinema. In aanwezigheid van zo’n 172 cultuurdragers is aan de winnaar een trofee uitgereikt vergezeld van een geldbedrag van drieduizend euro. 

John Blok is kunstzinnig en cultureel bekend in Woerden door zijn dagelijkse gedichtjes met bijpassende foto op zijn socials. Uit zijn hele verzameling aan eigenzinnige, grappige en treffende gedichtjes heeft hij vorig jaar een selectie gemaakt en de mooiste laten afdrukken als ansichtkaart en gebundeld in zijn zelf uitgebrachte dichtbundel. Verder is hij bekend als muzikant en liedjesschrijver en beheert hij al jaren de oefenruimtes in Poppodium Bredius. John Blok gaat het geld gebruiken o.a. voor een website waarmee hij zijn activiteiten meer bekendheid wil geven.

De Aanmoedigingsprijs 2022 is toegekend aan de 18-jarige Sem Hoos, nieuw jong talent in Woerden. Hij kreeg een geldbedrag van 500 euro, voor onder meer zijn muzikale en toneelspel.

Cultuurprijs 2022 winnaar John Blok e.a. genomineerden
Winnaar Aanmoedigingsprijs Sem Hoos
0 Shares