ing bank

ING verdwijnt uit Harmelen

ing bank

ING verdwijnt uit Harmelen

Op dinsdag 31 maart 2020 sluit het ING-servicepunt bij Primera aan de Kalverstraat in Harmelen. Vanaf die tijd is het tijdelijk niet meer mogelijk om hier contant geld op te nemen of geld te storten.

In de toekomst komt er bij Primera een Geldmaat waar weer contant geld kan worden gestort en opgenomen. In een brief aan de klanten stelt de ING dat dit het gevolg is van online – en mobiel bankieren.

Dagelijks kunnen de klanten hun financiële zaken via de telefoon, Mijn ING en de mobiel-Bankierenapp regelen op ieder moment van de dag.

De dichtstbijzijnde vestigingen van de ING zijn via de locatiewijzer te vinden. Voor Harmelen is dat in Woerden op de Nieuwe Markt waar men ook terecht kan voor financieel advies, verzekeringen en betalingen, geld opnemen en storten.

Overige servicepunten in de buurt zijn te vinden in De Meern-Veldhuizen in het winkelcentrum aan Molenpolder; in Vleuten op de Hindersteinlaan 13 en in winkelcentrum Vleuterweide bij Albert Heijn.

Het plan van ING is om dit jaar nog honderdvijftig servicepunten te sluiten bij boekwinkels zoals Bruna en Primera. Wanneer de geldmaat in Harmelen komt, is nog niet bekend.

0 Shares