Goede herstart Rohda’76

Goede herstart Rohda’76

Na de gedwongen onderbreking van de competitie door de coronamaatregelen, heeft Rohda’76 een goede herstart gemaakt. Op bezoek bij Kamerik kaapten de mannen van Arjen Linstra verdiend de volle buit weg: 1-2.

Vanaf het eerste moment probeerde Rohda’76 de thuisclub onder druk te zetten; snel de bal veroveren en zelf gevaarlijk worden. Dat lukte na een kleine twintig minuten. De naar rechts uitgeweken Jeroen Schouten bracht Pim de Visser in stelling: 0-1.

Tien minuten na de rust leek de wedstrijd beslist. De van een langdurige blessure teruggekeerde Steven Holthuijsen schoot de 0-2 binnen. Daarna konden de Bodegravers verder uitlopen, maar waren slordig in de afronding. Dat zag ook Arjen Linstra. ,,Het was in mijn optiek zeer reëel dat we daarna met drie of vier doelpunten verschil zouden winnen, maar we kozen te snel voor de moeilijke oplossing.’’ Aan de andere kant strafte Kamerik gepruts in de Rohda’76-afweer wel af: 1-2. Maar verder dan dat kwam de thuisploeg niet.

Komende dinsdag 22 februari ontvangt Rohda’76 om 20.15 uur Bodegraven en op zaterdag 26 volgt er weer een derby. Dan komt koploper Zwammerdam naar sportcomplex De Broekvelden. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Jeroen Schouten stuit op de doelman van Kamerik. Foto Don van der Meer.

Foto’s hieronder zijn van Kees De Kwaatsteniet

0 Shares