FC Oudewater, blessures, schorsingen en ziek zwak en een beetje misselijk

FC Oudewater, blessures, schorsingen en ziek zwak en een beetje misselijk

Benschop – Oudewater 1 – 0

De conclusie m.b.t. deze bekerwedstrijd: een aardige eerste helft en een ronduit slecht tweede gedeelte. Excuses waren er aan Oudewaterse kant genoeg aan te voeren, de vele blessures, twee schorsingen nog van ruim een jaar geleden in de beker (Hellevoetsluis) en het in eerste instantie wegvallen van Sven Rietveld met hevige maag/darmklachten. Wat de redenen bij Benschop waren voor deze toch vrij matige vertoning daarop kreeg schrijver dezes geen antwoord. Je zou denken dat de vervangers, veelal jeugdige, hun kans zouden grijpen, maar op een enkele uitzondering na gebeurde dat niet.

Snel druk zetten was de opdracht voor de Oudewaterse spelers, de Benschoppers hadden het daar in het begin in ieder geval moeilijk mee. De Benschopse nummer 11 Ouhamad gaf nog even zijn visitekaartje af met een uiterst fraai schot, maar even fraai was de redding van Bart Meuleman, een gave zweefduik zowat door het hele doelgebied heen om vervolgens met de vingertoppen verdere schade te voorkomen.

Na rond een uurtje voetbal viel toch het, naar later zou blijken, het enige doelpunt van de wedstrijd. Stan Griffioen had alle geluk van de wereld toen zijn schot c.q. inzet via een wirwar van spelers en de paal in het Oudewaterse doel verdween (60ste min. 1-0).

0 Shares