Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

11 feb tot 20 mei - Schildergroep Magenta exposeert

Logo Schilderclub MagentaHet is niet de eerste keer dat Schildergroep Magenta exposeert in de bibliotheek van Woerden. Iedere keer wordt er met veel enthousiasme gereageerd door de leden!

Magenta bestaat uit 21 enthousiaste schilders, afkomstig uit Woerden en omgeving. Op donderdagavond schilderen zij onder leiding van Roel van der Bij in het atelier van de Kunstkring. Ook zijn er regelmatig gastdocenten.

Diverse technieken worden beoefend: aquarel, pastel, acryl, maar ook olieverf. Al deze technieken zijn terug te zien in de werken vanaf 11 februari tot 20 mei in bibliotheek Woerden. U treft heel divers werk aan: van abstract, dieren, stilleven, het boerenleven, een dorpsgezicht tot sportbelevenissen.

Op het kaartje naast het schilderij staat de naam van het werk, de maker en eventueel de prijs. Zo kunt u zien of iets te koop is of niet. Mocht u een vraag hebben of heeft u interesse om een werk te kopen, stuurt u dan een e-mail naar

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties