Edwin Deisting nieuwe clubkampioen Tafeltennisvereniging Woerden

Edwin Deisting nieuwe clubkampioen Tafeltennisvereniging Woerden

Na twee jaren zonder clubkampioenschappen vanwege corona, kon het toernooi bij de Tafeltennisvereniging Woerden aan de Jozef Israelslaan eindelijk weer worden gespeeld. Edwin Deisting volgde Erik Kloppers op als nieuwe clubkampioen. In de finale rekende de speler uit het eerste team in een mooie wedstrijd vrij simpel af met Edwin Draijer. Mark Makkink, die na een aantal jaar afwezigheid in het najaar weer was begonnen, werd knap derde.

In de B-poule was het Jelle Ypma die aan het langste eind trok en de beker voor de eerste plaats in ontvangst mocht nemen. Hij versloeg in de finale zijn teamgenote Marga Nijenhuis. Nico van Vliet werd derde.

Toernooileider Frits Welling had er voor gezorgd dat alle deelnemers voldoende aan spelen toekwamen en ook de aanwezige jeugdleden die deelnamen lieten zich van hun beste kant zien. Dit resulteerde in een mooie prijs voor Kasper van Aalst, die tweede werd in de C-poule. Deze poule werd gewonnen door Nikola Nikolic. Tim Swinkels mocht de prijs voor de derde plaats in ontvangst nemen. Al met al kan de vereniging terugkijken op een succesvol en sportief toernooi. 

Foto’s: Anno Visser

0 Shares