Duizenden mensen naar Akoestival

Duizenden mensen naar Akoestival

Het Akoestival & Kunstpark 2019 in het Westdampark te Woerden van afgelopen zondag was wederom een succes. Samba Vivaz opende het festival met hun opzwepende Braziliaanse drums. Veertien bands hebben deze sfeer voortgezet en speelden, verdeeld over twee podia, hun nummers. omarmd door het dansende publiek. Maar ook op het water in werd er livemuziek op diverse bootjes aangeboden.

Maar ook de kinderen werden niet vergeten! Met onder andere een kindercircus, een springkasteel en de grote favoriet; de aquaballen, was er weer van alles te beleven. Om de gezelligheid compleet te maken kon iedereen genieten van verschillende lekkernijen zoals tapas, saté, Italiaans ijs en vegetarische hapjes.

Ook in het Kunstpark was er veel publiek aanwezig. Dit jaar was het gezellig druk bij de vele kraampjes van lokale kunstenaars. Meest opvallend waren het aantal dixies en de mogelijkheid voor bezoekers om op onconventionele manier te biechten. Maar ook de zeepkist van Cultuur Platform Woerden had een grote aantrekkingskracht.

Foto’s: Anno Visser

55 Shares
Sluit Menu