Dorpsplatform Harmelen: zwembad H2O wordt geofferd

Dorpsplatform Harmelen: zwembad H2O wordt geofferd

Dorpsplatform Harmelen is in het geweer gekomen tegen de toekomstplannen voor de zwembaden in de gemeente Woerden. In een een brief aan het college en de raad schrijft het platform de indruk te hebben dat het zwembad H2O in Harmelen wordt geofferd om een nieuw zwembad in Woerden mogelijk te maken. Die indruk wordt gedeeld met vele Harmelenaren.

Aanleiding hiertoe is de presentatie van het onderzoek van 10 november. Het dorpsplatform vindt het zeer onwenselijk dat de opzet van het onderzoek sterk gerelateerd is aan een uitkomst die sloop van het zwembad H2O tot gevolg heeft. Dit gaat ten nadele van goede en objectieve besluitvorming rond de zwembaden in Woerden, vermeldt de brief.

Dorpsplatform Harmelen verwacht dat de gemeenteraad een weloverwogen besluit neemt en oog en oor heeft voor de inwoners van Harmelen en de gebruikers van het H2O zwembad. Men neemt dan ook aan dat het dorpsplatform uitgenodigd wordt om mee te denken en mee te werken aan de verdere ontwikkelingen rond de zwembaden in Woerden.

0 Shares