Dinto te sterk voor VTC Woerden

Dinto te sterk voor VTC Woerden

Na een lange reis naar Warmenhuizen stonden de meiden van dames 1 klaar voor een leuke uitdaging tegen de nummer 1 in de competitie. De eerste set begonnen Tamar Woudenberg, Merel van der Veer, Lize van Vliet, Eline Duurkoop, Rosa Helmantel, Lianne de Langen en Eda Dundar in de basis. 

De meiden van Quadrantbouw VTC dames 1 begonnen de eerste set met enthousiasme, focus en felheid. De stand ging dan ook tot de 15 punten ongeveer gelijk op. Daarna kregen de meiden het moeilijker en werd de eindstand, mede door het snelle spel van Quinta Steenbergen, 25-15 voor Dinto. 

De derde set gingen VTC dames 1 weer goed van start. Tot de zeven punten stond Woerden zelfs voor op de nummer 1 van de competitie. Daarna pakte Dinto weer de overhand. Maar door door te blijven vechten heeft Woerden zich toch een verder kunnen brengen zonder de hoofden te laten hangen. De set werd gewonnen door Warmenhuizen met 25-14. 

De derde en vierde set waren een uitdaging voor de meiden van Quadrantbouw. Het snelle spel van Dinto was speelde het blok van Woerden grotendeels weg waardoor de meiden in het achterveld een mooie uitdaging kregen. De laatste twee sets werden door Dinto gewonnen met 25-9 en 25-10. VTC bleef doorvechten en daardoor hebben we de wedstrijd afgesloten met een goed gevoel en een terugblik op een leerzame wedstrijd, waarin we goed zijn uitgedaagd. We hebben ons eigen spel vast kunnen houden en onze hoofden niet laten hangen in een moeilijke wedstrijd. 

Verslag geschreven door: Lize van Vliet, VTC Woerden.

Foto: Archief foto van Lize van Vliet.

0 Shares