Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Nog steeds nat

Vandaag is het wisselend bewolkt en vooral in de ochtend vallen er winterse buien.In de middag is er wat ruimte voor de zon. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. Het kwik loopt op naar 5°C. Vanavond en vannacht zijn er brede opklaringen bij een minimum temperatuur van 0°C. Later in de nacht neemt de bewolkingDSC 0615 toe. Vrijdag verloopt bewolkt en met wat geluk blijft het droog. De zwakke wind is zuidwest. Het wordt niet veel warmer dan 4°C.

Nu op RPL: Lionel Richie - Say You, Say Me

Vermiste en gevonden dieren d.d. 14-12-2017

Dierenhulpverlening3


Logo DierenhulpverleningLijst van gevonden en vermiste dieren van de Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o.
Telefoondienst van 08.00 tot 19.00 uur op tel.nr.: 0348-414242 voor allerlei vragen/informatie. Vanaf 19.00 tot 08.00 uur staat er een bandje op met een 06-nummer voor alleen spoedgevallen.
Op onze site vindt u de actuele lijst vermist en gevonden en nog veel meer info: www.dierenhulpverleningwoerden.nl en facebookpagina dierenhulpverleningwoerden


 Vermiste dieren

Woerden:

 • 7/12 Maasoord - Konijn (tam), ram (Dwergkonijn), april 2017. Zwart met witte borst

De Meern:

 • 11/11 Mandenmakerslaan - Soof / Sofie; Poes, 22-04-2017. Wit met grijs cypers op het kopje en rug. Witte pootjes en haar staart is ook cypers

Montfoort:

 • 22/11 J de Ridderlaan - Nelson; Poes, April 2017. Langharig. Zwart met bruine gloed, gele ogen, niet heel groot, aanhankelijke kat

Nieuwegein:

 • 25/11 Graaf Ottolaan - Toeli; Kater, 10 jaar. Zwart
  27/11 Simon de Vliegerhage - Maud; Poes, 4 jaar. Lapjespoes, voorpoten en bef wit. Ze heeft een rood snorretje

Reeuwijk:

 • 22/11 Van Staverenstraat - Kobie; Poes, 2 jaar. Helemaal zwart
  8/12 Anne Frankstraat - Ed; Kater, Maart 2017. Zwart/wit, zwart neusje

 

Gevonden dieren

Woerden:

 • 10/12 Vierwoudstedenmeer - Poes, Volwassen. Cypers grijs/wit
  13/12 Balatonmeer - Kat, Jong. Onbekend
  13/12 Hollandbaan, T.O. Total Benzinestation/Afvalstation - Kat. Wit met paar grijze vlekken. lichtgroen halsbandje

Zegveld:

 • 6/12 Hoofdweg - Kat. Zwart

Driebruggen:

 • 8/12 Hoogeind - asielnaam Lucky; Kater, 1-9-2017. Rood / wit

Harmelen:

 • 13/12 Meerkoet - Kater. Rood-witte poes. Meer rood dan wit

Montfoort:

 • 7/12 Lindeboomseweg (Hippisch Centrum) - Kat, Jong volwassen. Lapjeskat

Nieuwegein:

 • 13/12 Karosdrift - asielnaam Tijger; Kater, Volwassen. Rood-wit. Boven rood, onder wit

Oudewater:

 • 2/12 N228 - Poes, Jong. Wit met zwarte vlekjes, zwart vlekje op rechter achterpoot. Zwarte vlooienband

 

In de spotlight: Roxy

Roxy 3 500x333Hallo lieve mensen, mijn naam is Roxy en het afgelopen jaar is niet mijn beste jaar geweest, helaas…

Dat ik op mijn oude dag, ik ben 10+ nog in het asiel terecht zou komen op zoek naar een nieuw baasje, had niemand verwacht. Mijn vorige baasje heeft altijd goed voor mij gezorgd vanaf pup, maar werd ernstig ziek en kon echt niet meer goed voor mij zorgen. Hierdoor heb ik ook een huidaandoening opgelopen waarvoor ik behandeld wordt.
Gelukkig gaat het al stukken beter, maar ik heb nog wel een hele kale kont omdat ze mijn achterkant kaal moesten scheren. Ik kan dus alleen maar nóg knapper worden! ;-)) Dat ik ruim 10 ben, merk je eigenlijk niet aan me, hoor. Welja, ik heb een aantal grijze haren maar energie genoeg over! De bal apporteren kan ik echt ontzettend goed en wandelen vind ik ook echt heerlijk.

Weet je? Als het maar met de baas samen is, want alleen gelaten worden ben ik niet gewend en vind ik dan ook echt vreselijk…! Andere honden moeten uit mijn buurt blijven en dat laat ik ze weten ook. Maar als we gewoon lekker door wandelen en ze negeren, is mijn interesse snel over en loop ik weer rustig met je mee.

Roxy 333x500Kinderen zijn voor mij geen enkel probleem. Mijn enige voorwaarde is dat ze van heel veel knuffelen houden, want ik ben er gek op! Ik ben, zoals ze me hier noemen een schat van een beest en een echte mensenvriend. Wat ik zoek is een nieuw, rustig thuis bij mensen die absoluut niet vaak van huis zijn of dat ik in ieder geval met ze mee mag op pad!

Ik moet hier nog even iets meer opknappen, maar dacht alvast een gooi te doen naar dat perfecte nieuwe plekje waar ik mijn oude dag lekker relaxed mag slijten bij hele lieve mensen.
Mag ik bij jullie wonen als ik er klaar voor ben straks???

Kennismaking met Roxy kan op afspraak. Is uw belangstelling gewekt, dan kunt u bellen met onze telefoondienst: 0348 – 41 42 42. Dierenasiel Reijerscop, Reijerscopse Overgang 5, 3481 LZ Harmelen.
Openingstijden: maandag t/m zaterdag 09.00 – 12.00 uur en donderdag 18.30 – 20.00 uur.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties