De Regt: ik heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren

De Regt: ik heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren

Ik heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren en dus is het tijd om als wethouder te stoppen.

Dat is de reden die de wethouder Ad de Regt noemt om zijn functie als wethouder beschikbaar te stellen. Hij zat drie jaar in het college van de gemeente Woerden voor LijstvanderDoes. De functie van wethouder is volgens hem in de loop der jaren aanzienlijke zwaarder geworden.

Voordat De Regt in Woerden wethouder werd, zat hij in de colleges van IJsselstein en Oudewater. Het mondiger worden van de inwoners maakt het wethouderschap volgens de Regt mooier maar wel drukker. Ad de Regt is na januari, de maand dat hij stopt, niet van plan achter de geraniums te gaan zitten. Hij blijft ergens in de politiek actief maar wel op een lager pitje.

0 Shares