vtc

Dames VTC Woerden winnen eerste thuiswedstrijd

vtc

Dames VTC Woerden winnen eerste thuiswedstrijd

Afgelopen donderdag speelden de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden hun eerste thuiswedstrijd in de Thijs van der Polshal tegen Leython DVO Combinatie uit Leiderdorp.

Waar vorige week nog met een incompleet team en noodgedwongen positiewissels gespeeld werd, kon de Woerdense formatie nu op volledige sterkte aantreden. Dit mocht vooralsnog nog niet baten. Er werd in de eerste set goed volleybal getoond, maar de Woerdense ploeg kreeg twee stevige serviceseries voor de kiezen, die roet in het eten gooiden. Hierdoor ging de eerste set met 14-25 verloren.

In de tweede set kwamen de Woerdense dames op voorsprong. Die voorsprong was helaas van korte duur en uiteindelijk trok Leython aan het langste eind: 24-26. VTC zette in set drie een tandje bij en pakte een voorsprong. Leython verzette zich wel, maar de Woerdensen sleepten de set toch binnen: 25-21.

In de vierde set ging het vanaf het begin gelijk op. De druk bij 24-24 was groot: één Woerdense fout en einde oefening. Leython bezweek onder de druk en met 26-24 haalde de ploeg van Joost Roede en Roy van Rees de vierde set binnen.

Ook in de vijfde en beslissende set waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. VTC zette verbeten door en met een prachtige smash vanuit het midden sleepten zij de set- en wedstrijdwinst binnen: 3-2.

Foto: Quadrant Bouw VTC Woerden – De Dames 1-selectie

0 Shares