Culture Run Woerden op 9 oktober

Culture Run Woerden op 9 oktober

Culture Run Woerden een uniek hardloopevenement voor jong en oud.  
Hou jij van hardlopen en heb je zin in een sportieve dag vol verrassing met van alles wat voor het hele gezin?

Dan is de Culture Run op zondag 9 oktober  wat voor jou! Het Exercitieveld is de centrale locatie van het evenement en de eerste editie wordt  in het feestjaar van Woerden650 georganiseerd! Je kunt kiezen uit drie onderdelen: Urban Run (6,5 km), FLOW (21 km) en Kids Colour Obstacle Run (600 m).

Urban Run

Hardlopen door de Woerdense binnenstad en onderweg langs en door monumentale en culturele gebouwen, parkeergarage, steegjes en tal van toffe, onverwachte plekjes in de binnenstad.  Het parcours is 6,5 km en komt langs en door de Bonaventurakerk, TechnoHUB, bibliotheek, parkeergarage Castellum, Stadsmuseum en nog veel meer. De  finish is op het Exercitieveld. Het inschrijfgeld voor de Urban Run zijn €9,50.

FLOW (Fietsen Lopen Om Woerden)

De FLOW doe je als duo: een loper en een fietser (met eigen fiets). Je start gezamenlijk op het Exercitieveld en loopt/fietst naar Kamerik, via Harmelen naar de finish terug in Woerden. Je legt het parcours als duo gezamenlijk af.  Een afwisselend  parcours met bezienswaardigheden die Woerden hebben gemaakt tot de  ondernemende stad die het nu is. Onderweg zijn er proefplaatsen ingericht waar je kunt rusten, genieten van historie en cultuur en van een hapje of een drankje uit de streek. Het inschrijfgeld voor de FLOW is €15.

Kids Colour Obstacle Run

Wil jij meedoen aan de vrolijkste hardlooprun voor kinderen ?
Kom dan om 11.00 uur naar het Westdampark voor de Kids Colour Obstacle Run. Trek een wit T-shirt aan dat vies mag worden en doe mee.  Om 11.00 uur is de  warming up en om 11.15 uur lopen we (rennend of wandelen) naar het Exercitieveld. Onderweg kom je verschillende hindernissen tegen. Helemaal onder de kleuren loop je over de finish! Deelname aan de Kidsrun is gratis.
Meer informatie over de run, sponsoren en inschrijven op www.culturerunwoerden.nl

0 Shares