vlag sc woerden

Bekeroverwinning voor SC Woerden

vlag sc woerden

Bekeroverwinning voor SC Woerden

SC Woerden heeft de eerste bekerzege binnen. Werd er vorige week nog fors verloren van Nieuwerkerk, dit keer waren de voetballers van het Rotterdamse Ommoord de tegenstander.

De dominante ploeg de eerste helft was duidelijk SC Woerden, met veel balbezit op de helft van de tegenstander. Maar dat leverde geen kansen op. Wel twee ballen op de paal, vlak voor de thee.

Ook na rust belandde een bal op de paal bij 0-0, maar verder deed het tweede bedrijf weinig denken aan het eerste deel. Slordigheid en irritaties over en weer leverden weinig goed voetbal op en bracht Ommoord iets meer richting het doel van Ramon Hoveling. Maar tot een doelpunt voor de thuisclub leidde dat niet.

Scoren, dat deed SC Woerden via Bilal Aalaoui. En ondanks het inzetten van Ommoord van een slotoffensief tegen het einde van de wedstrijd, maakte de thuisploeg nooit aanspraak op de overwinning.

SC Woerden kon de winst wat meer glans geven door vlak voor tijd een strafschop te benutten. Maar Mike Vrolijk vond vanaf de kalkvlek de doelman van de tegenstander op zijn weg. 0-1 bleef de eindstand, die de terechte eerste officiële overwinning van het seizoen voor de Blauw-witten betekende.

0 Shares