raadzaal

Beantwoording vragen inwoners Woerden onbeschoft

raadzaal

Beantwoording vragen inwoners Woerden onbeschoft

De wijze waarop de gemeente Woerden juridische vragen van inwoners beantwoordt, is vaak ongepast maar vaak ook ronduit onbeschoft. Dat zegt Progressief Woerden op basis van signalen die bij die partij van inwoners binnen komen. Verder vindt Woerden de wet regelmatig belangrijker dan het algemeen belang dat een wet zou moeten dienen zegt de partij.

Als voorbeeld noemt Progressief Woerden een horecaondernemer die een peukenput aankoopt en ingraaft en vervolgens wordt gesommeerd die zo spoedig mogelijk weer te verwijderen omdat er geen vergunning is afgegeven.

Een bewoner van het Defensie-eiland kreeg opdracht net gebouwde kastjes en tuinhuisjes af te breken omdat dat anders door de gemeente zou worden gedaan op kosten van die inwoner.

De partij trekt de conclusie dat er fundamenteel iets mis is op de juridische afdeling van de gemeente Woerden, vooral in de grondhouding en bejegening richting de inwoners. Progressief Woerden heeft over de kwestie vragen aan burgemeester en wethouders gesteld.

0 Shares