Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Z(w)ing mee tijdens onze open repetitie

16 maart

Logo gospelkoor Miracles

Logo gospelkoor MiraclesBlackgospelkoor Miracles houdt een Open Repetitie voor iedereen die ervan houdt om al zingend en swingend zijn/ haar geloof te delen met anderen!

Ons koor heeft rond de 60 enthousiaste leden. Kwaliteit en professionaliteit vinden we belangrijk, maar gezelligheid niet minder! We zingen echte Amerikaanse Black Gospel. Deze swingende en eigentijdse nummers worden op maandagavond ingestudeerd.

Miracles staat onder leiding van Chesron Ledes en we worden begeleid door onze 4-koppige live band.

We verlenen graag onze medewerking aan kerkdiensten; Marathondienst, Evangelisatiedienst, Kerst, Pasen, Pinksteren enz. om daar op een levendige manier het evangelie te verkondigen. Ook treden we op bij samenkomsten rond bijzondere levensmomenten (rouw, trouw, doop, belijdenis). Daarnaast vinden we het een eer Zijn naam te verhogen tijdens concerten en Praiseavonden.

Ook zin om te zingen? Kom dan eens vrijblijvend naar een open repetitie en beleef het zelf eens zo’n gezellige repetitie.
Je bent van harte welkom in de aula van de Willem van Oranjeschool, Goudenregenstraat 2a in Woerden.

Om 20:00uur begint de repetitie, de zaal is vanaf 19:30uur open.

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kan je mailen naar info@gospelkoor-miracles.nl of neem een kijkje op www.gospelkoor-miracles.nl

0 Shares

Gegevens

Datum:
16 maart
Evenement Categorieën:
,
Sluit Menu