Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerlezen van Start:

30 juni - 00:00 - 14 juli - 00:00

Zomerlezen van Start:

 

Lezen is leuk. Ook in de zomer. Met boeken beleef je avonturen, reis je de wereld over, leer je jezelf en je vrienden kennen, ontdek je de wonderen om je heen. En vergroot je ook nog eens je woordenschat. Bibliotheek Het Groene Hart doet daarom mee aan de landelijke campagne Zomerlezen. Dit jaar met een zomerse actie voor nieuwe leden: iedereen die tussen 1 juli en 31 augustus lid wordt, krijgt een leuke tas cadeau. En speciale lees bevorderende activiteiten voor kinderen.

 

Vakantielezen voor kinderen: win een prijs

Een leuke spannende ontdekkingstocht langs verschillende landen: Avonturenland, Lachland, Sportmanië, Dierenrijk, De Sprookjeseilanden en Griezelkust. Met een puzzeltocht in de Bibliotheek kunnen kinderen een laatste land ontdekken en  een leuke prijs winnen.

 

Zomerlezen voor volwassenen: tas cadeau

Ook volwassenen worden aangezet tot het lezen van een boek, e-book of een online tijdschrift. Of om juist tijdens de vakantie een online cursus of training te volgen. Dat alles is mogelijk met een Bibliotheekabonnement.

 

BiebFabriek: vakantie activiteiten

Ook in de BiebFabriek staat het lezen en het leren van nieuwe vaardigheden centraal. Sinds woensdag 28 juni kunnen kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar zich weer inschrijven voor leuke, leerzame en spannende nieuwe gratis workshops.

 

 

—————————————————————————————–

 

 

 

 

 

0 Shares

Gegevens

Begin:
30 juni - 00:00
Einde:
14 juli - 00:00
Evenement Categorieën:
, ,