Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zing mee met het Opera Viva

7 april - 10 april

Opera is springlevend en daarom introduceert Opera Viva van zondag 7 t/m woensdag 10 april 2019 het allereerste Opera Viva Festival in Woerden. Om de traditionele operaproductie van Opera Viva tot een succes te maken zijn we op zoek naar zangers en zangeressen.

Het Opera Viva Festival met Carla Regina als artistiek leider is een bijzonder festival voor jong en oud, voor iedereen die van muziek en opera houdt en dat maar liefst vier dagen lang. Het wordt een mix van allerlei optredens in Het Klooster met een bijzondere opening op zondag, de genomineerde soloproductie ‘Naked’ van Carla Regina, de amateurproductie Een Groene Hart Opera, diverse optredens op verschillende plekken in de stad, kidsworkshops en meer.

Voor de productie van het Opera Viva gezelschap zijn ze op zoek naar (semiprofessionele) zangers en zangeressen. Om mee te doen aan dit unieke festival vragen we een bijdrage 50 euro om de kosten te dekken. De start van de repetities is in de derde week van januari 2019. Aanmelden info: operaviva@voiceactually.com.

0 Shares

Gegevens

Begin:
7 april
Einde:
10 april
Evenement Categorie:
Sluit Menu