Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop werken met pastelkrijt

14 augustus - 15 augustus

Logo Inloophuis leven met kanker

Logo Inloophuis leven met kankerWike de Klerk geeft bij Inloophuis ‘Leven met Kanker’ in Woerden een workshop Werken met pastelkrijt.
Van 10.00 uur tot 12.00 uur

Even vergeten dat je ziek bent (geweest) en ontspannen genieten van een creatieve activiteit. Dat kan in Inloophuis ‘Leven met Kanker’. Tijdens een eenvoudige opdracht legt Wike stap-voor-stap uit hoe je kunt tekenen met deze mooi gekleurde, zachte krijtjes. Tekentalent of –ervaring heb je niet nodig. Iedereen kan meedoen. Het plezier in het tekenen met pastelkrijt staat voorop. Want plezier ontspant en doet je even ontsnappen uit de waan van de dag.

Het huis is open vanaf 9.30u voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.30 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Aanmelden is niet nodig voor deze workshop. Meer informatie via telefoon (06-14004496), per email (info@inloophuislevenmetkanker.nl ) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.

0 Shares

Gegevens

Begin:
14 augustus
Einde:
15 augustus
Evenement Categorieën:
,
Sluit Menu