Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Positieve Gezondheid: regie nemen in je leven!

26 november - 10:00 - 12:00

vrijdagochtend 26 november (10:00 – 12:00 in De Plint) en donderdagavond 2 december (19:30 – 21:30 in De Huiskamer) wordt de workshop Positieve Gezondheid georganiseerd.

De workshop wordt gegeven door de Woerdense Esther van der Tak en  heeft de afgelopen jaren veel te maken gehad met veerkracht. Het krijgen van een chronische ziekte had enorme impact op haar leven, maar zeker niet alleen in negatieve zin. In deze workshops deelt zij haar kennis en haar ervaringen.

Op www.woerdenvoorelkaar.nl vinden Woerdense vrijwilligers de VrijwilligersAcademie. Een plek via waar zij workshops en cursussen kunnen vinden waarmee zij hun vrijwilligerswerk naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Naast fysieke workshops vindt men er ook een ruim aanbod e-learnings. Zo kun je jezelf verrijken vanuit huis of op een moment dat jou het beste uitkomt.

Hart voor Woerden ondersteunt de vrijwilligers in Woerden. Wij verzorgen de promotie over vrijwilligerswerk; stimuleren ontmoetingen en kennisuitwisseling; bieden workshops en trainingen; en we geven advies over vrijwillige inzet in de gemeente Woerden.

——————————————————-

0 Shares

Gegevens

Datum:
26 november
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
,