Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Woerden tijdens de Week tegen Eenzaamheid

28 september - 08:00 - 4 oktober - 17:00

Woerden  tijdens de Week tegen Eenzaamheid

 

Je eenzaam voelen: het kan iedereen overkomen. Of je nu jong of oud bent, een baan hebt of niet (meer) werkt, vaak de deur uitgaat of juist veel thuisblijft.

 

In de Week tegen Eenzaamheid van 28 september t/m 4 oktober vinden er door heel de gemeente Woerden veel speciale activiteiten plaats om mensen dichter bij elkaar te brengen.

 

hartvoorwoerden.nl/weektegeneenzaamheid.

 

Iedereen is welkom tijdens de Week tegen Eenzaamheid

In Harmelen, Kamerik en Woerden zijn er speciale activiteiten georganiseerd door meer dan 15 organisaties. Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit. Mensen kunnen nieuwe contacten leggen, plekken ontdekken en ervaringen opdoen. Het kan spannend zijn om alleen te komen maar het fijne is dat deze week veel anderen ook alleen komen en het net zo spannend vinden!

 

Meer informatie nodig? We staan voor je klaar!

Vragen over de activiteiten? Bel of app met Yvonne op 06 26 10 09 22 of mail naar y.vandruten@hartvoorwoerden.nl. Voor ondersteuning bij eenzaamheid in Woerden, neem contact op met Specialist Eenzaamheid Eva Berkeley via berkeley.e@woerden.nl of telefoonnummer 06 43 36 84 21.

van 28 september t/m 4 oktober

0 Shares

Gegevens

Begin:
28 september - 08:00
Einde:
4 oktober - 17:00
Evenement Categorieën:
, ,