Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vraag een bankje aan!

16 september - 00:00 - 23 september - 00:00

——————–

Vraag een bankje aan!

De provincie Utrecht maakt het voor iedereen mogelijk om subsidie aan te vragen voor het plaatsen van minimaal twee recreatiebankjes in het buitengebied, langs een wandelroute. Met deze subsidieregeling hoopt de provincie dat de beleving van de natuur vergroot wordt en dat meer mensen gaan wandelen.

Het streven is om totaal zo’n 100 extra bankjes te plaatsen langs onontdekte paden. Niet iedereen weet de subsidiepot altijd te vinden, vandaar dat de provincie een nieuwe oproep doet. Er zijn tot dusver nog maar 25 aanvragen ingediend. Dat betekent dat er nog veel ruimte is voor de komst van uitrustplekken.

Aanvraag  

De provincie is van mening dat wandelaars veel beter zelf het voortouw kunnen nemen bij de plaatsing van bankjes. Zij weten het beste waar ze horen te staan. Per bankje kunnen wandelaars een bedrag van 700 euro aanvragen. Een voorwaarde voor de plaatsing is dat de initiatiefnemer het bankje minstens tien jaar kan onderhouden. Op de pagina Subsidies voor het platteland op www.provincie-utrecht.nl vindt u informatie over de voorwaarden van de subsidieregeling

 

0 Shares

Gegevens

Begin:
16 september - 00:00
Einde:
23 september - 00:00
Evenement Categorieën:
,